Skip to main content

Maximaal 6 personen diner

We werken tegenwoordig nog maar met een klein team, dus kunnen we minder gasten aan! Om onze goede reputatie te behouden, moeten we wel een maatje kleiner.

We gaan nog zeker meerdere jaren door met ons drukbezochte bedrijf, maar sinds het team een stuk kleiner is geworden, hebben we bewust besloten om wat in te krimpen, en dat zo te laten. Sommige delen van het terras en het restaurant zullen af en toe niet in gebruik zijn. We zijn zo, zeker in het weekend, wel sneller vol, dus kom ook eens door de week gewoon, lekker eten!

Voor het diner hanteren we ceen maximum van 6 personen incl. kinderen, ongeacht hun leeftijd, vanwege het kleine team wat we nu hebben. Chefkok en medebourgondiër Nicolle staat alleen in de keuken, dus een groter gezelschap verdelen over meerdere tafels is ook geen mogelijkheid. We maken hierop dan ook geen uitzonderingen, om een vlotte service voor al onze gasten te kunnen garanderen.  

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Bel 0135353537, whatsapp of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.even om te reserveren. Op drukke momenten staan we allemaal op de vloer te knallen en komen we er niet altijd aan toe om berichten te lezen. Dus bellen is beter als je nog in de spits wil reserveren.