Wegens onze groei zoeken we versterking voor in de afwas, keuken en bediening. Ben jij op zoek naar een leuke baan of een leerbedrijf in de horeca? Lees dan snel verder!

Voor alle vacatures geldt:
Je komt te werken in een topzaak met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Maar we laten de gasten wel zien dat we weten hoe het hoort in de horeca met oog èn tijd voor ouderwetse gastvrijheid! Aantal dagen en uren in overleg. Je hebt altijd 1 of meer vaste werkdagen, zodat je ook nog gewoon andere dingen kunt plannen. Enige flexibiliteit is natuurlijk wel vereist omdat we de bezetting moeten afstemmen op de drukte. De vacante functies zijn geen seizoenswerk! Zolang het beide partijen bevalt, bieden we langdurig werk. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Medewerker bediening (+/- 12 uur per week)
Ben jij leuk, spontaan, representatief en vind je niets leuker dan mensen heerlijk in de watten leggen? Als serveerster/kelner bij De 2 Bourgondiërs kun je je helemaal uitleven. Wij staan voor gastvrijheid, dus is er in onze knusse zaak altijd volop tijd voor de gasten. Je gaat de gasten bedienen in de ruimste zin van het woord. Dus barwerkzaamheden, borden en drankjes lopen en bestellingen opnemen.
Wil je 1 of twee dagdelen in de week werken, uiteraard ook in de avonden en weekenden? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Afwasser/toetjestalent NU MET SPOED VOOR DE WOENSDAGAVOND!
Werk je liever achter de schermen in de spoelkeuken? Bij De 2 Bourgondiërs is dat heel wat meer dan afwassen alleen! Je zorgt dat de koks hun benodigde spullen uit de koelingen en vriezers krijgen en je maakt alle desserts. Dus lekker bijverdienen en nog wat bij leren op de koop toe!
Het gaat hier om een bijbaan (scholieren opgelet!) naast je school voor één meerdere avonden per week.

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures?
Stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie om te solliciteren samen met je CV en foto t.a.v. Arnoud Derks

BBL-ers opgelet!
Wij bieden een leuke leerplaats vlakbij Tilburg in een jong en superenthousiast team. Je komt te werken in een topzaak met een goede, eenvoudige kaart. Gewoon, lekker eten dus! We zijn erkend leerbedrijf voor 
Basiskok niveau 2
Gastheer/gastvrouw niveau 2
Zelfstandig gastheer/gastvrouw niveau 3

Dus ben jij op zoek naar een leerplek?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Arnoud Derks (SVH Leermeester)

Meer info op Stagemarkt.nl:
https://www.stagemarkt.nl/Zoeken/Home/Details…


sbb beeldmerk fcNicolle Damian