Hulp in de keuken gevraagd!

Wie komt er helpen in de keuken? Wij zijn op zoek naar één of twee mensen die graag in de keuken willen werken in onze snel groeiende, bloeiende zaak. Ben jij bereid om onze werkwijze aan te leren en zo

mee te bouwen aan ons mooie bedrijf?

Je komt te werken in een topzaak met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Maar we laten de gasten wel zien dat we weten hoe het hoort in de horeca met oog èn tijd voor ouderwetse gastvrijheid! Aantal dagen en uren in overleg. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste werkdagen, zodat je ook nog gewoon andere dingen kunt plannen.

Enige ervaring in de horecakeuken is een pré, maar inzicht en de juiste instelling vinden we nog veel belangrijker. We werken met een eenvoudige kaart, maar kwaliteit staat absoluut op nummer 1. De uitdaging zit hem bij ons in werken in hoog tempo in een kleine, maar strak georganiseerde keuken.

Het aantal uren is mede afhankelijk van de verdere samenstelling van het team.

Word spoelkeukenhulp!

Ook zoeken we jongens en meiden (+/- 17 jaar) die stevig in hun schoenen staan. Want een spoelkeukenhulp bij De 2 Bourgondiërs is meer dan zomaar een afwasser. Je gaat inderdaad afwassen, maar ook alle desserts maken en zorgen dat de koks alles wat ze nodig hebben op tijd krijgen, waardoor je een belangrijke schakel bent in het hele traject naar een tevreden gast. Werktijden zijn in overleg, maar meestal ´s avonds na 17.00uur. Je kan meerdere avonden aan de slag, zowel door de week als in het weekend.

Reageren?

Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met C.V. en foto t.a.v. Arnoud Derks en vertel wanneer en hoeveel je beschikbaar bent. Vermeld ook je eventuele werkervaring. Ervaring is geen eis, je handen uit de mouwen willen steken wel!!! Je kunt ook gewoon even binnenlopen.