Vacatures in de bediening

Enkele van onze kanjers zijn afgestudeerd en gaan ons verlaten! Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Lees dan snel verder!

Voor alle vacatures geldt:
Je komt te werken in een topzaak met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Maar we laten de gasten wel zien dat we weten hoe het hoort in de horeca met oog èn tijd voor ouderwetse gastvrijheid! Aantal dagen en uren in overleg. Je hebt altijd 1 of meer vaste werkdagen, zodat je ook nog gewoon andere dingen kunt plannen. Enige flexibiliteit is natuurlijk wel vereist omdat we de bezetting moeten afstemmen op de drukte. De vacante functies zijn geen seizoenswerk! Zolang het beide partijen bevalt, bieden we langdurig werk.

Actuele vacatures:

Medewerkers bediening 5 - 15 uur per week
Ben jij leuk, spontaan, representatief en vind je niets leuker dan mensen heerlijk in de watten leggen? Als serveerster/kelner bij De 2 Bourgondiërs kun je je helemaal uitleven. Wij staan voor gastvrijheid, dus is er in onze knusse zaak altijd volop tijd voor de gasten. Je gaat de gasten bedienen in de ruimste zin van het woord. Dus barwerkzaamheden, borden en drankjes lopen en bestellingen opnemen.

Wil jij één of meerdere middagen/avonden bijverdienen naast je studie? Dan is dit dé baan voor jou! Het werk zal veelal in de weekenden plaatsvinden, maar ook op doordeweekse dagen en -avonden.

Interesse?
Stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je motivatie om te solliciteren samen met je CV en foto t.a.v. Arnoud Derks