Café-restaurant De 2 Bourgondiërs....

...waar echt iedereen van harte welkom is. Fietsers en wandelaars voor een pitstop met een bakje koffie of een biertje. Met 6 tapkranen hebben we altijd het juiste biertje van het vat! Maar ook voor uw (zakelijke) lunch, diner of borrel bent u hier op het juiste adres. Dit alles kan op ons schaduwrijke terras of in het gemoedelijke café-restaurant. Vlakbij de afslag Tilburg-Hilvarenbeek aan de A-58 is de bereikbaarheid perfect. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.


Tevens bestaat de mogelijkheid een feest te geven. Uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen, bijvoorbeeld door het te combineren met een barbecue of buffet.

 

We hebben ervoor gekozen om de inrichting en de kaart zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de landelijke omgeving. Dus niet teveel liflafjes, maar een eenvoudige kaart met uitsluitend kwaliteitsprodukten.

De naam zegt het natuurlijk al: Bourgondisch genieten staat hoog in het vaandel. Evenals de gastvrijheid trouwens. Ons enige doel is om het u, onze gast, zo goed mogelijk naar de zin te maken!


Tip: combineer uw uitstapje naar Safaripark of Speelland De Beekse Bergen met een etentje bij De 2 Bourgondiërs!
Graag tot ziens!


Gastvrije groeten van uw gastvrouw/chefkok en gastheer,

Nicolle en Arnoud Derks