Café-restaurant De 2 Bourgondiërs....

...waar echt iedereen van harte welkom is. Fietsers en wandelaars voor een pitstop met een bakje koffie of een biertje. Met 6 tapkranen hebben we altijd het juiste biertje van het vat! Maar ook voor je (zakelijke) lunch, diner of borrel ben je hier aan het juiste adres. Dit alles kan op ons schaduwrijke terras onder de prachtige kastanje- en lindebomen of binnen in het gemoedelijke café-restaurant. Vlakbij de afslag Tilburg-Hilvarenbeek aan de A-58 is de bereikbaarheid perfect. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

We hebben ervoor gekozen om de inrichting en de kaart zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de landelijke omgeving. Dus niet teveel liflafjes, maar een eenvoudige kaart met uitsluitend kwaliteitsprodukten. "Gewoon, lekker eten!" noemen we dat.

De naam zegt het natuurlijk al: Bourgondisch genieten staat hoog in het vaandel. Evenals de gastvrijheid trouwens. Ons enige doel is om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken!


Tip: combineer een uitstapje naar Safaripark of Speelland De Beekse Bergen met een etentje bij De 2 Bourgondiërs! Ook tijdens je vakantie op het Vakantiepark of het Safari Resort van De Beekse Bergen verwelkomen we je natuurlijk graag.


Graag tot ziens bij De 2 Bourgondiërs!


Gastvrije groeten van gastvrouw/chefkok en gastheer,

Nicolle en Arnoud Derks