Op zaterdag, zondag en op feestdagen is reserveren voor diner alleen nog mogelijk voor maximaal 12 personen.
Vanaf 13 personen kun je op door de weekse dagen voor het diner, om een vlotte service te garanderen alleen gebruik maken van een keuzemenu, of in elk geval een beperkte keuze van de kaart. We zijn graag bereid de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen. Neem daarvoor even contact met ons op.

3 gangen keuzemenu voor groepen:

Kip ik heb je
Een frisse, groene salade met gerookte kip
 
Briebrooike
Licht geroosterd brood met brie, gebakken champignons en uitjes
 
Kabouterhuisjessoep
Bospaddenstoelensoep
----------
Knorrende haas
Varkenshaasspies met champignonroomsaus
 
´t Neusje van de zalm
Boterzachte zalmfilet, geserveerd met witte wijnsaus
 
Bertha's beste stukje
Ierse schouderbiefstuk met huisgemaakte kruidenboter
 
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfriet, verse salade,
een warme groentengarnituur en mayonaise.
 
----------
Ijsdessert "De 2 Bourgondiërs"
Vanilleroomijs met advocaat, boerenjongens en slagroom
 
Belse wafel
Halve Brusselse wafel met warme kersen en slagroom
 
Bakse Leut
Naar keuze een bakje koffie, cappuccino of thee

De menuprijs is € 28 voor kleinere gezelschappen; Vanaf 13 personen slechts € 26,50.

Buffet

Voor het diner zou je ook kunnen kiezen voor een buffet. Dat is al mogelijk vanaf 25 personen. Onderstaand voorstel bestaat uit een keur van heerlijke koude en warme gerechten, veelal van onze avondkaart: 

  • Zalmfilet met witte wijnsaus
  • Trappistenstoof (Boeuf Bourguignon met La Trappe Dubbel Trappistenbier)
  • Kipsaté
  • Rauwkostsalades
  • Aardappelgratin
  • Groenteschotel met verse seizoensgroente

Dessertbuffet

 
Een uitbreidingsmogelijkheid op bovenstaand menu:
- Roomijs met slagroom en verschillende sauzen € 2,75
- Diverse soorten kaas met boerenbrood € 4,50
- Uitgebreid dessertbuffet met een selectie van ijstaarten,
bavarioses en vers fruit
€ 7,50
 Dessertbuffet klein