3 gangen keuzemenu voor groepen
Om een vlotte service te garanderen, is het dineren op zaterdag en zondag alleen mogelijk tot maximaal 18 personen. T/m 12 personen wordt de bestelling ineens opgenomen, van 13-18 personen wordt de bestelling in tweeën gesplitst. Je zult dan nog wel tegelijkertijd aan het eten zijn, maar het eten wordt in twee etappes geserveerd.

We hebben speciaal voor groepen een keuzemenu samengesteld waar je gebruik van zou kunnen maken. Uiteraard kan dit menu geheel op je wensen worden afgestemd. We zijn graag bereid de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen. Neem daarvoor even contact met ons op.

Kip ik heb je
Een frisse, groene salade met gerookte kip
 
Briebrooike
Licht geroosterd brood met brie, gebakken champignons en uitjes
 
Kabouterhuisjessoep
Bospaddenstoelensoep
----------
Knorrende haas
Varkenshaasspies met champignonroomsaus
 
´t Neusje van de zalm
Boterzachte zalmfilet, geserveerd met witte wijnsaus
 
Bertha's beste stukje
Ierse schouderbiefstuk met huisgemaakte kruidenboter
 
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfriet, verse salade,
een warme groentengarnituur en mayonaise.
 
----------
Ijsdessert "De 2 Bourgondiërs"
Vanilleroomijs met advocaat, boerenjongens en slagroom
 
Belse wafel
Halve Brusselse wafel met warme kersen en slagroom
 
Bakse Leut
Naar keuze een bakje koffie, cappuccino of thee

De menuprijs is € 28 voor kleinere gezelschappen; Vanaf 12 personen kun je gebruik maken van dit menu voor slechts € 26,50