WIDH logo 2 Oranje bijgesneden

We zoeken een nieuwe medewerker voor de zaterdagavond! Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Lees dan snel verder!

Actuele vacatures:

Runner voor zaterdagavond
Ben jij leuk, spontaan en representatief maar heb je nog geen, (of niet veel) ervaring in de horeca? Runner bij De 2 Bourgondiërs is een leuke manier om kennis te maken met het vak. Als runner breng je borden en drankjes naar de gasten toe. Wij laten je kennis maken met  onze gerechten en leren je met een dienblad en borden te lopen. Wij staan voor gastvrijheid, dus is er in onze knusse zaak altijd volop tijd voor de gasten. 

Ben jij op zateravond beschikbaar en wil je lekker bijverdienen naast je studie? Dan is dit dé bijbaan voor jou! Minimum leeftijd 16 jaar.

Voor alle vacatures geldt:

Je komt te werken in een topzaak met een jong team en een leuke informele, ontspannen sfeer, zowel onderling als naar de gasten toe. Maar we laten de gasten wel zien dat we weten hoe het hoort in de horeca met oog èn tijd voor ouderwetse gastvrijheid! Aantal dagen en uren in overleg. Je hebt altijd 1 of meer vaste werkdagen, zodat je ook nog gewoon andere dingen kunt plannen. Enige flexibiliteit is natuurlijk wel vereist omdat we de bezetting moeten afstemmen op de drukte. De vacante functies zijn geen seizoenswerk! Zolang het beide partijen bevalt, bieden we langdurig werk.

Interesse?
Stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appje naar Arnoud Derks om een kennismaking te plannen.

sbb beeldmerk fc FietsersWelkom logo 100 dpi vrijstaand BeekBezorgt Het is hier echt schildje met we