Bestelbutton3

Steppegras thuis kl

Ook wij mogen natuurlijk geen gasten ontvangen, maar gaan niet bij de pakken neerzitten. Hieronder lees je wat wij op dit moment doen om er tóch nog iets van te maken.

We hebben een beperkte menukaart opgesteld om voor lunch en diner toch nog iets te kunnen verzorgen. We hebben verpakkingsmaterialen gehaald, zodat je dit degelijk verpakt mee naar huis kunt nemen. Je kunt het afhalen en op de parkeerplaats in de auto nuttigen.  Het is helaas niet toegestaan op ons terras dranken of eten te nuttigen.

Bestellen voor afhalen en bezorgen mogelijk via Bistroo
Dit platform wordt ons in deze crisistijd gratis ter beschikking gesteld door de makers zelf, waarvoor onze hartelijke dank. 

Bezorging
Momenteel zijn we begonnen om op kleine schaal te bezorgen in een straal van 5km rondom onze locatie.  We hebben geen rijtje bezorgscooters voor de deur staan, dus moeten het zelf combineren met afhaal en zijn verder afhankelijk van anderen. Dus als het lukt, zou het heel fijn zijn als je het zelf op komt halen. Maar anders zorgen wij dat het bij je aan de deur komt. Ook deze bestellingen plaats je via Bistroo Deze app geeft vanzelf aan of het mogeljk is om bij jou te komen bezorgen.

Bezorging in Tilburg Reeshof
De Reeshof is nogal ver bij ons vandaan. Maar we krijgen behoorljk wat aanvragen voor Steppegras®. Daarom willen we op zaterdagmiddag een bezorgronde doen met zelf af te bakken Steppegras. Dit is heel goed te combineren met Spareribs, die nog maar 5 minuten in de magnetron hoeven, en ons Trappistenstoofpotje met La Trappe Dubbel Trappistenbier. Bestellingen hiervoor kun je plaatsen via whatsapp. Tot zaterdag 12:00u

De hele menukaart vind je hier

Vanaf heden zijn we van woensdag t/m zondag tot 19:00u uitsluitend op afspraak geopend voor het afhalen en bezorgen van bestellingen.
Telefonisch zijn we op deze dagen vanaf 11 uur bereikbaar.

Als je niet vooraf besteld hebt, kun je bij ons ook pinnen. Contant geld hebben we, gezien het besmettingsgevaar, op dit moment liever niet.

 

sbb beeldmerk fc FietsersWelkom logo 100 dpi vrijstaand BeekBezorgt Het is hier echt schildje met we