Dankzij jullie stemmen is De 2 Bourgondiërs het leukste restaurant van Hilvarenbeek. Bedankt allemaal! We wonnen zelfs een Gold Award!

De Gold Award verdient een restaurant alleen als het binnen de gemeente waarin het gevestigd is, zowel de prijs voor de meeste stemmen als die voor de allerbeste beoordelingen heeft gewonnen. Een dubbele zege dus voor ons!

De landelijke Verkiezing Leukste Restaurant wordt jaarlijks georganiseerd door Horeca Vizier, Gastronomie en mede mogelijk gemaakt door 538 DJ’s on Tour en de Vote company. Op maandag 15 april namen we, samen met 5 van onze vaste teamleden de Award in ontvangst tijdens het Awardfestival in De Thuishaven in Amsterdam, gepresenteerd door Kim Kötter. Hier gingen we op de foto met Miss Nederland en genoten volop van alle festiviteiten onder het genot van een drankje en de muziek van de DJ’s van radio 538.

Winnaarstattoo

Nogmaals hartelijk dank & graag tot snel in 
Het leukste restaurant van Hilvarenbeek! 

Gastvrije groetjes van Kevin, Jennifer, Veerle, Tijn, Rijk, Samira, Shaneira, Lieke, Daisy, Gijs, Esmee, Jason, Lars, Melvin, Kimberley, Damian, Nicolle en Arnoud

sbb beeldmerk fc

FietsersWelkom logo 100 dpi vrijstaand